Uitnodiging: Zaterdag 17 september Zeilevenement 2022 - De "Boeienrace"

Geplaatst op 29-08-2022  -  Categorie: Algemeen

Dit jaar gaan we op zaterdag 17 september wederom de jaarlijkse zeilwedstrijd varen.
Net als vorige jaar varen we een "boeienrace”

Dit jaar is het de éénendertigste keer dat wij bij WSV de Dintel een toerzeiltocht  of zeilwedstrijd naar keuze of boeienrace op het Volkerak organiseren. Al die jaren is dat voor de deelnemers een erg gezellig zeil, eet en feest weekend;

• Op vrijdagavond zitten we in de loods om onder het genot van een flesje bier of glaasje wijn de wedstrijd van morgen in te wijden.
  • Op zaterdagochtend is het druk met inschrijven, startnummers uitreiken en palaver.
  • De deelnemende schepen varen naar het Volkerak om te starten aan een gezellige zeilwedstrijd voor het hele gezin.
  • Na de wedstrijd is het bij de loods een drukte van jewelste. Met een drankje en een broodje.
  • Na de prijsuitreiking verzorgt de slager een heerlijke barbecue met salade.
  • En als iedereen voldoende vlees en salade heeft gegeten start er een gezellige feestavond. We gaan door tot in de kleine uurtjes.
  • Op zondagochtend ruimen we met een vaste ploeg alles op en kijken we terug op weer een geslaagd weekend.

Net als vorige jaren bouwen we ook deze keer een niet nader te benoemen spelelement in. Tijdens het palaver hoor je hier meer over.

Om deel te nemen aan deze wedstrijd naar keuze, svp. de link hieronder aanklikken en invullen.

Volg ons op social media

Havenmeester

ofni.[antispam].@wsvdedintel.nl